keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Martin Lubenow: Myytti apinaihmisestä




Kirjailija: Marvin L. Lubenow
Kääntäjä: Matti Leisola
Sivuja: 380
Painettu: 2005
Alkuteos: Bones of Contention
Kustantaja: Datakirjat

Monet ihmisen esihistoriaan liittyvät yleisesti hyväksytyt ”tosiasiat” ja niiden ”rationaaliset perustelut” paljastuvat yhä useammin olemattomiksi. Malliesimerkki tästä on kehityskulkue, joka alkaa apinamaisesta olennosta ja päättyy ihmiseen. Kyseessä on myytti, sillä apinan ja ihmisen välimuotoja on etsitty turhaan jo yli sata vuotta, vaikka fossiilimateriaalia ja erityisesti ihmisfossiileja onkin olemassa paljon enemmän kuin yleisesti luullaan.

Professori Marvin Lubenowin kirja paljastaa ihmisen esihistoriaan liittyvän fossiiliaineiston todellisen luonteen ja osoittaa miten darvinismi on menettämässä näennäistä järkevyyttään ja osoittautumassa tieteelliseksi myytiksi.

Ydinfysiikan professori Herman Schneider kertoo kirjan liitteenä olevassa tekstissä geologisen
aikataulun ja siihen liittyvien radioaktiivisten ajoitusmenetelmien kyseenalaisista perusteista.
Datakirja kustannus

Alla otteita kirjan sisällön ruman aggressiivisesta kuvauksesta Answers in Genesis (olen lisännyt kursiivia). Tekstin mukaan on melko härskiä totuuden vääristelijöiden porukkaa tämä paleoantropologien kaarti! Vaan taitaa olla asia just päinvastoin. 
Useimmat ihmiset uskovat fossiiliaineiston tukevan tarinaa evoluutiosta, koska henkilöt, jotka sekoittavat toiveajattelun ja tosiasiat, ovat heille näin vakuuttaneet.

Lubenowin lähes 40 vuotta kestäneet tutkimukset osoittavat, että oletetut ihmisen kehitysopilliset esi-isät ovat piilosilla. Heitä on mahdoton löytää mistään. Todistusaineisto heidän olemassaolostaan koostuu huijauksista, erehdyksistä, teoriaan pakotetuista ajoituksista ja anatomisia todisteita vastaan olevista luokitteluista.

Lubenowin mukaan evolutionistit ovat heiluttaneet ahkerasti taikasauvaansa saadakseen teorian vastaiset todisteet katomaan.

‘Fossiiliaineiston mukaan’ Lubenow sanoo, ‘ihmiset olivat alusta asti ihmisiä. Ihmisten äkkinäinen ilmestyminen fossiiliaineistoon merkitsee että aineisto sopii erinomaisesti näkemykseen erityisestä luomisesta.’

....Kreationistisesta näkökulmasta katsottuna Neandertalilaiset olivat yksinkertaisesti joukko ihmisiä, jotka elivät menneisyydessä.

Kun samasta paikasta ja/ tai samalta tasolta löydetään eri “tyyppisiä” ihmisfossiileja, joiden väitetään kehittyneen toisistaan (kuten Homo erectus, Homo sapiens jne.), sen katsotaan olevan ”evoluutiopoikkeama”. Tällaiselle todistusaineistolle annetaan joko jokin typerä selitys tai se hyllytetään ja suureksi osaksi unohdetaan. Mutta eikö tämän pitäisi saada evolutionistit havahtumaan siihen, että heidän teoriansa saattaa olla väärä?

Marvin Lubenow on tehnyt loistavan työn näyttämällä, että ihmisfossiiliaineisto on vastakkainen ihmisevoluutioajatukselle ja tukee vahvasti ajatusta erityisestä luomisesta. Sekä evolutionistien että kreationistien olisi hyvä tutustua hänen arvioonsa ihmisfossiilien nykytilasta.
AiG Answers in Genesis
Datakirja kustannus

Answers in Genesis sivujen linkki Lubenow, Bones of Contention

...
Kristittynä minua hävettää tämä Lubenow ja se, että itse professori Matti Leisola on hänen härskin ja valheellisen kirjansa suomentanut.

1 kommentti:

  1. Puhh - Näin taas jälleenkerran.
    Näissä loputtomissa hörhöilyissä tulisi aina muistaa, että onko herroilla niitä vertaisarvioituja tutkimuksia väitteistään vai ei.
    No, ei tietenkään ole, koska aina on jossain nurkalla jokin konkelo ja vaikka vaan pienikin valhe, mikä kääntää asian juuri päinvastoin.
    Hienolta ja loppuunajatellulta näyttävältä asioilta putoaa pohja pois, kun siitä paljastuu tarkoitushakuinen valhe. Se on tietysti ikävää, että niitä valheita aina joku joutuu kaivamaan, kun niitä siellä ainavaan on.

    VastaaPoista